maanantai 1. elokuuta 2016






Elokuu



Siis oikeasti. Mihin tämä aika oikein rientää?

Minä en millään meinaa perässä pysyä.
Muutama viikko enään koulun alkuun.
Meijän pikkuinen aloittaa ekaluokan.

Hui kauhistus.
Vastahan hän oli pikkuinen.






Napsin tässä yksi ilta koiran pisutuslenkillä ollessani muutaman
pihlajamarjaoksan mukaani kotiin.
Jotenkin tuli syksyinen fiilis tuohon keittiöön.
Minähän en vielä ole edes päässyt kesäfiilikseen ;).










Kokeilin tässä eilen leipoa gluteenittoman omenapiirakan.
Olen aikaisemmin leiponut samaisella reseptillä raparperipiirakka.






Piirakan ulkonäöllä ei ole kehumista.
Maistuu paremmalta miltä näyttää ;).


Teille jotka haluatte kokeilla tätä reseptiä niin tässä se on


3 dl gluteenitonta jauheseosta
1 dl sokeria
1,5 tl leivinjauhetta
1,5 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
1 tl kardemummaa
50 g sulatettua voita
2 dl maitoa
1 muna
3 raparperinvartta, pilkottuna noin 4 dl


Mittaa ensin kuivat aineet kulhoon ja sekoita. Lisää loput ainesosat ja sekoita taas. Kaada piirakkavuokaan (voideltuun) ja upota raparperinpalat taikinan joukkoon. Uuniin 200 astetta ja 25 minuuttia. Valmista on, kun pinta on kullanruskea.

Raparperin voi korvata millä vaan kauden marjalla tai hedelmällä.




Kiitoksia teille ihanille kommenteistanne edelliseen postaukseen.
Olette ihania <3




Iloa päivääsi!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti